08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Meer weten over audiovisuele techniek in de kerk?

Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van audiovisuele installaties in kerkgebouwen. Bent u in uw kerk betrokken bij de technische realisatie tijdens kerkdiensten en vieringen als koster, geluidsman of beamteam medewerker?
Neem dan contact op om inspiratie op te doen en ontdek hoe Backstage AV u kan helpen met de inzet van de technologische mogelijkheden en multimediale trends op audiovisueel gebied voor uw kerk.

KerkTV

Backstage AV helpt kerken met KerkTV om hun samenkomsten goed in beeld te kunnen brengen. Via een regieplek in de kerkzaal kunt u de samenkomsten vastleggen in hoge resolutie camerabeelden en deze uitzenden via internet.

Geluidsinstallaties

De geluidsinstallaties voor de weergave van het spraakgeluid moeten tegenwoordig ook geschikt zijn voor de weergave van presentatie- en livemuziek. Gelukkig zijn daar geen twee verschillende geluidsinstallaties meer voor nodig.

Beamerinstallatie

In veel kerkgebouwen is het gebruik van de beamer niet meer weg te denken. Lied- en Bijbelteksten worden via een projectiescherm geprojecteerd en ook het  gebruik van PowerPoint, ProPresenter van Opwekking en/of EasyWorship is inmiddels heel gewoon.

Vertaalsysteem

Als anderstaligen een kerkdienst willen bijwonen mist men veel van de boodschap. Door de inzet van een vertaler met een vertaalsysteem is een kerkdienst in de kerkzaal draadloos te volgen via ontvangers, soms zelfs in meer talen.

Meer informatie of een demo?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over wat Backstage AV voor uw kerk kan betekenen. Bel ons op +31 (0)38 750 2830 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een advies op maat.

Uw naam

Uw e-mail

Bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw vraag

Top