08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Werken bij

Maak jij het verschil achter de schermen?

De organisatie van Backstage AV is constant in beweging. Elke dag zijn we met elkaar op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze (potentiële) opdrachtgevers te helpen bij hun zoektocht naar passende audiovisuele techniek.

Het is onze ambitie om de meest gebruiksvriendelijke en kwalitatieve installaties te realiseren op gebied van audiovisuele presentatie, vergader- en communicatietechniek en onze klanten waarderen dit.

Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons technische installatieteam. Wil jij ook het verschil maken achter de schermen? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

  • AV Technicus (full time)

Backstage AV is een SBB erkend leerbedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat talent en ambitie niets met leeftijd te maken heeft. Daarom geven we studenten van diverse studierichtingen graag de ruimte om te ontdekken of de audiovisuele markt bij hen past.

Het is het doel van ons als praktijkopleider mensen enthousiast te maken voor het werk binnen de audiovisuele sector. Als jij dat wilt ontdekken, en je krijgt een stageplek bij Backstage AV, dan zul je ontdekken dat onze begeleiding op enthousiaste wijze gebeurt en dat er veel ruimte is voor jouw persoonlijke inbreng.

Backstage AV is een door SBB wettelijk erkend leerbedrijf en gecertificeerd voor diverse studierichtingen. Wil jij kennismaken met de wereld van audiovisuele techniek? Ontdek dan of Backstage AV jou een leerplek kan bieden om af te studeren of ruimte heeft voor een stage van jouw opleiding.

Periodiek hebben wij de volgende stageplaatsen:

  • Installatie Technicus engineering- (stage)
  • Commercieel Technicus – Verkoop, advies en support (stage)
  • Office Manager – Stressbestendig, Flexibel (stage)
  • Marketing Communicatie – (stage)
Top