08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

vrouw op leeftijd kijkt zittend op stoel naar televisiescherm waar kerktv op te zien is

KerkTV voor iedereen.. daar gaan we voor!

We willen KerkTV voor iedereen beschikbaar maken. Daar gaan we voor. Daarom hebben we diverse KerkTV pakketten samengesteld waarmee we streven om KerkTV betaalbaar en gemakkelijk in bediening te houden. Door de inzet van Kerk TV biedt Backstage AV uw kerk en gemeente de mogelijkheid om uw samenkomsten en activiteiten in een kerkgebouw, evenals doop-, rouw- en trouwdiensten, in beeld te brengen.
We vertellen u er graag meer over.

Uitzenden via internet

Door Kerk TV te koppelen aan een stream platform zoals YouTube of gespecialiseerde platformen als Kerkomroep.nl of Kerkdienstgemist.nl zijn uw samenkomsten via internet eenvoudig live te volgen. Bovendien zijn deze uitzendingen dan op te nemen en/of op een later moment terug te kijken.

Door het beschikbaar maken van videobeelden helpen we kerken om in verbinding te blijven met personen die de samenkomsten niet kunnen bijwonen, zoals ouderen die slecht te been zijn of gemeenteleden die om andere reden niet bij de samenkomsten aanwezig kunnen zijn. Zo bieden we geïnteresseerden de mogelijkheid om een specifieke bijeenkomst bij te kunnen wonen en dragen we bij aan de verspreiding van de boodschap.

Zien is geloven?

Om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen hebben we diverse demonstratie mogelijkheden. Neem een kijkje bij een van onze referenties om te zien hoe een KerkTV regie in de praktijk werkt. Maak een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie met één van onze adviseurs of ontvang een voorstel op maat.

Backstage AV is onder andere leverancier van:

logo_avonic_backstageav-324x120
logo-datavideo-kleur
Logo van Lumens met slogan 'Brilliance by Design'
Logo_blackmagic_BackstageAV

Advies over KerkTV?
Vraag het een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
KerkTV specialist

Referentie projecten:

Top