08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Philips LED-oplossingen

Het hoogste niveau op het gebied van digital signage

Maak impact

Esthetische schoonheid gecombineerd met een veelzijdig design. Met de nieuwste Philips LED-oplossingen blijft u de concurrentie voor. Van snelle video’s tot statische beelden: communicatie op het scherm komt tot leven met ongelooflijk levendige kleuren en ultrahoge helderheid.

Philips zet er zelfs nog een tandje bij: hun innovatieve, randloze design maakt de LED-oplossingen van Philips perfect voor het combineren van meerdere apparaten, zodat u een naadloze videowall van elke grootte kunt maken. Maak maximale impact met een gepersonaliseerde installatie die de interesse van uw klanten zal vangen én behouden.

Drie redenen om te kiezen voor Philips

  • Brede line-up voor narrowcasting, video wall en presentatie
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • 3 jaar garantie (uitbreidbaar naar 5 jaar)
philips logo

Advies over displays?
Vraag het een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
Productspecialist Displays

Philips Portfolio

High Brightness Displays, altijd zichtbaar!

Blijf dag en nacht zichtbaar met de High Brigtness Displays van Philips. Verbazingwekkende helderheid en contrast maken dit een perfecte oplossing voor etalages en heldere locaties. Van musea tot detailhandel.

  • Dag en nacht zichtbaar
  • 4K UHD-display
  • Perfecte oplossing voor etalages en lichte locaties

Imponeer met een videowall

Esthetische schoonheid gecombineerd met een veelzijdig design. Met de nieuwste Philips videowall oplossingen blijft u de concurrentie voor. Communicatie op het scherm komt tot leven met ongelooflijk levendige kleuren en ultrahoge helderheid.

We zetten er zelfs nog een tandje bij: ons innovatieve, randloze design maakt de LED-oplossingen van Philips perfect voor het combineren van meerdere apparaten, zodat u een naadloze videowall van elke grootte kunt maken. 

Media Suite
Informeren met de Media Suite

Of u nu een hotel of vergadercentrum runt, de ingebouwde Chromecast en eenvoudige toegang tot de Google Play Store zorgen voor een zo aangenaam en soepel mogelijke ervaring voor uw gasten, zodat u altijd een goede indruk maakt.

Hiervoor zorgt de Philips MediaSuite

LED

Esthetische schoonheid gecombineerd met een veelzijdig design. Met de nieuwste Philips LED-oplossingen blijft u de concurrentie voor. Van snelle video’s tot statische beelden: communicatie op het scherm komt tot leven met ongelooflijk levendige kleuren en ultrahoge helderheid.

 

Philips zet er zelfs nog een tandje bij: ons innovatieve, randloze design maakt de LED-oplossingen van Philips perfect voor het combineren van meerdere apparaten, zodat u een naadloze videowall van elke grootte kunt maken.

Hotel TV
TV aan bed

De nieuwe Philips Bedside TV is speciaal gemaakt voor de gezondheidszorg. De TV biedt geavanceerde veiligheidsfuncties die geschikt zijn voor medische omgevingen. De uiterst aanpasbare gebruikersinterface geeft u volledige controle, zodat u de opties voor huisstijl, patiëntgegevens en entertainment kunt optimaliseren. De stevige, waterafstotende glazen voorzijde en de antibacteriële behuizing gaan de verspreiding van bacteriën tegen en zijn gemakkelijk en snel te reinigen. Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan uw patiënten.

Top