08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

LoopMeeting

Tomra Ruimtereservering LoopMeeting in gebruik

LoopMeeting – Het ultieme ruimtereserveringssysteem

LoopMeeting optimaliseert het uiterlijk van uw vergaderruimtefaciliteiten door een paneel toe te voegen met veel nuttige functionaliteit. Het paneel communiceert rechtstreeks met Exchange / Office 365 – er hoeft dus geen software in uw datacenter te worden geïnstalleerd. LoopMeeting heeft ook een optioneel groot overzichtsscherm met informatie over de vergaderruimte die in uw receptie kan worden geplaatst. LoopMeeting heeft een tool voor bedrijfsbeheer waarmee u alle configuraties gemakkelijk kunt uitvoeren. Neem contact met ons op voor een demo, u zult niet teleurgesteld zijn in prijs en functionaliteit.

LoopMeeting – Maakt uw vergaderruimte efficiënter

  • INTEGRATIE Communiceert rechtstreeks met Exchange / Office 365, Google Suite en LoopBooking – geen extra software-installatie nodig.
  • ADMINISTRATIE IN DE CLOUD Beheer al uw paneelinstellingen, logo’s en achtergrondafbeeldingen met LoopMeeting-oplossing voor cloudconfiguratie.
  • PAS UW LOGO VAN SCHERM EN ACHTERGROND AAN Met loopMeeting kunt u eenvoudig uw logo en achtergrondafbeelding op uw panelen aanpassen.
  • MULTIROOM VIEW VOOR DIRECTE BOEKINGEN LoopMeeting biedt u de mogelijkheid om direct te boeken – niet alleen in de huidige ruimte, maar ook in andere vergaderruimtes.

Informatie aanvraag

Top