08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

i3-Technologies

De ultieme software voor het onderwijs.

Combineer face-to-face en afstandsonderwijs met slechts één online tool. Betrek al je leerlingen tegelijk bij de lessen, terwijl ze fysiek in de klas aanwezig zijn of de les op afstand volgen.

Online lesgeven voor leerkrachten en leerlingen vanuit de klas of van thuis.
I3LEARNHUB is een leerplatform dat leerkrachten in staat stelt om afstandsleren te organiseren en samenwerking te stimuleren. Breng lessen digitaal naar de klas te om leerlingen voor te bereiden om 21 -eeuwse leertechnieken.

Een nieuwe manier van samenwerken, waar dan ook.

De i3SIXTY is een mobiele en interactieve digitale flipchart die elke ruimte omtovert in een moderne, collaboratieve werkruimte.

Past zich aan aan uw manier van werken
Wissel tussen landschap- en portretmodus om verschillende types content en ideeën optimaal te ondersteunen en een unieke kijkervaring te creëren.

Drie redenen om te kiezen voor i3-Technologies

 Uw microfoon in uw eigen huisstijl
 Brengt interactiviteit aan uw presentatie
 3 jaar garantie

Logo van i3-Technologies

Advies over touchscreens?
Vraag het een specialist:

Ruud Bredewold
Ruud Bredewold
Productspecialist Touchscreens

i3-Technologies Portfolio

i3SIXTY

i3 sixty i3 technologies

De i3SIXTY is een mobiele en interactieve digitale flipchart die elke ruimte omtovert in een moderne, collaboratieve werkruimte.

i3TOUCH P-Series

i3touch p series

De i3TOUCH P-Series combineert de meest essentiële samenwerkingstools met een slank, stijkvol design that heel natuurlijk en intuïtief aanvoelt.

i3HUDDLE

i3 huddle

i3HUDDLE is een flexibele oplossing voor meeting rooms die presentaties, trainingen en meetings simpel maakt.

i3ALLSYNC TOUCH

i3 allsync

Deel uw scherm rechtstreeks en zonder installatie. U hebt alleen de i3ALLSYNC-app op uw scherm nodig. Sluit de zender op uw apparaat aan en druk op de knop om te beginnen met delen.

i3LEARNHUB

i3 learnhub

Met i3LEARNHUB kunnen leerkrachten digitale content in de klas brengen, samenwerking stimuleren en leerlingen 21ste eeuwse vaardigheden aanleren om hen voor te bereiden op de toekomst.

iMO-LEARN

imo learn

Met onze baanbrekende oplossing hebben we uw probleem van saaie lessen effectief aangepakt.

iMO-LEARN kan op analoge of digitale manier worden gebruikt om de hersenen van uw leerlingen te stimuleren met een positief effect op hun leerproces. Hun energieniveaus en aandachtsgebieden blijven langer behouden en de barrière van saaie lessen wordt verbroken.

Top