08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Catchbox

Microfoons waarmee u kunt gooien

De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. Het is de eerste microfoon ter wereld welke gegooid kan worden. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is daarmee niet alleen een functionele, maar ook een leuke toevoeging voor al uw congressen, seminars, training sessies, product presentaties, workshops en meetings.

Omdat u de Catchbox naar elkaar toe kunt gooien, hoeft u niet meer met de microfoon naar de spreker toe te lopen. Ook hoeft de persoon die een vraag wil stellen niet meer naar een microfoon voor in de zaal te lopen. Een leuke en snelle manier van communiceren! Doordat de microfoon gegooid kan worden haalt het tegelijkertijd ook wat spanning bij het publiek weg. Alle deelnemers moeten immers bij de les blijven, want de Catchbox kan zomaar ineens op u afkomen.

Drie redenen om te kiezen voor CatchBox

 Uw microfoon in uw eigen huisstijl
 Brengt interactiviteit aan uw presentatie
 3 jaar garantie

Advies over gooi microfoons?
Vraag het een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
Productspecialist Microfonie

Catch Box Portfolio

Catchbox Pro

catchbox pro
  • De Catchbox Pro is een module die bestaande beltpack-zenders of lavalier-microfoons omzet in werpbare microfoons. Dit betekent dat het gemakkelijk te integreren is met elke gebeurtenis waarvoor al een werkende draadloze microfoon is ingesteld. Gebruikers verbinden eenvoudigweg hun bestaande beltpackzender met de ingebouwde microfoon en Automute-elektronica van de Catchbox Pro.
  • Exclusief zender en ontvanger.

Catchbox Plus

catchbox plus
  • Catchbox Plus is een compleet draadloos microfoonsysteem met een groter bereik en een oplaadbare Li-ion-batterij voor zowel grote als kleine evenementen.
  • Inclusief zender en ontvanger.

Catchbox Lite

catchbox lite
  • Catchbox Lite is een compleet draadloos microfoonsysteem dat wereldwijd zonder licentie werkt en op elk audiosysteem kan worden aangesloten. Het interfereert niet met andere draadloze microfoons en vereist geen actief audiobeheer. Zet hem gewoon aan en gooi hem erin. Vanwege de gebruikte frequentie werkt het systeem niet bij grotere evenementen van meer dan 100 mensen waarvoor meer geavanceerde draadloze microfoons nodig zijn (zie Catchbox Pro of Catchbox Plus).
  • Inclusief zender en ontvanger.
Top