08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Bedrijven

Backstage AV is audiovisueel specialist voor bedrijven

Audiovisuele specialisten voor bedrijven

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen presenteert! Op alle niveaus binnen organisaties wordt gepresenteerd met PowerPoint of Excel waarbij beamers, displays of touchscreens worden ingezet. Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van uiteenlopende audiovisuele installaties bij bedrijven en organisaties met een vergaderbehoefte.
Van huddleroom tot boardroom, van opleidingslokaal tot bedrijfskantine, van de werkvloer tot de productiehal; op allerlei manieren hebben we organisaties mogen voorzien van passende oplossingen, zoals:

Bang dat het niet werkt zoals vooraf bedacht?

Het is onze doelstelling om audiovisuele installaties gebruiksvriendelijk, multifunctioneel en stabiel te maken. Als het kan zijn deze te bedienen met één druk op de knop.
Wilt u liever eerst proberen of onderzoeken? Vraag naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem dan contact op om inspiratie op te doen in onze showroom of bij één van onze klanten. Ontdek hoe Backstage AV u kan helpen met de inzet van audiovisuele apparatuur voor uw organisatie. Apparatuur die gewoon werkt..

Bezoek onze spotlight sessies!

Ontdek producten en toepassingen en bezoek één van onze spotlight sessies. Ontdek hoe Backstage AV u kan helpen met de inzet van de audiovisuele techniek voor uw organisatie in een specifieke en informatieve bijeenkomst in een kleine setting. Check onze agenda voor de volgende editie!

Advies nodig bij de keuze voor uw AV installaties?
Vraag het een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
AV specialist voor bedrijven

Referentie projecten:

Top