08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Bedrijven

Hoe helpt audiovisuele techniek u verder?

Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van audiovisuele installaties bij bedrijven, kerken en onderwijsinstellingen.
Van huddleroom tot boardroom, van klaslokaal tot aula, van bedrijfskantine tot productiehal; op allerlei manieren hebben we organisaties mogen voorzien van passende oplossingen. Die gewoon werken..

Bezoek onze spotlight sessies!

Ontdek producten en toepassingen en bezoek één van onze maandelijkse spotlight sessies. Ontdek hoe Backstage AV u kan helpen met de inzet van de audiovisuele techniek voor uw bedrijf.

Videoconferentie

Met 2 minuten aan de andere kant van het land? Het kan. Met de inzet van StarLeaf videoconferentie is het mogelijk om snel en eenvoudig grote afstanden te overbruggen. Vermijd files en werk vanaf huis.

Geluidsinstallaties

Iedere gebruiker stelt andere eisen aan de weergave van muziek of presentatiegeluid. Twee dingen hebben ze gemeen; de vraag naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voegen daar gebruiksvriendelijkheid graag aan toe.

Beamerinstallatie

Een lichtsterke beamer met het juiste projectiescherm helpt u om gemakkelijk uw verhaal te vertellen. Aan het plafond, in beamerlift of spiegelkit, Backstage AV integreert op maat.

Narrowcasting

Narrowcasting is bedoeld om specifieke groepen te informeren of met een gerichte boodschap te benaderen. Een beeldscherm achter de balie, in de kantine of buiten aan uw pand; de mogelijkheden zijn legio.

Meer informatie of een demo?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over wat Backstage AV voor u kan betekenen. Bel ons op +31 (0)38 750 2830 of neem contact op. We plannen graag een locatiebezoek of wees welkom in onze demoruimte.

Uw naam

Uw e-mail

Bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw vraag

Top