08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Onze klant aan het woord

Goed resultaat begint met een een plan. En een goed plan verdient aandacht. Een aantal opdrachtgevers vertellen graag meer over hun audiovisuele traject. En het resultaat.

Jan Prins

Commissie van Beheer, GKv Wezep

Voor de kerkzaal van het Noorderlicht van de GKv Wezep was de aanpassing van de geluidsinstallatie gewenst zodat spraak en muziek goed konden worden weergegeven.
Backstage AV had hiervoor gewoon het beste voorstel.

Gerald Voorintholt

Postuma AGF IJsselmuiden

Voor onze nieuwbouw wilden we een geluidsinstallatie voor onze bedrijfshal en passende audiovisuele installaties voor onze vergaderruimtes. Heel prettig hoe Backstage AV heeft meegedacht. Het resultaat is precies wat we wilden.

Maarten Nijkamp

Manager Operations, Kamps de Wild

Voor onze nieuwbouw wilden we graag goede keuzes maken en we hadden uiteenlopende audiovisuele wensen. Waar begin je dan? Backstage AV heeft ons stap voor stap geholpen bij onze keuzes. De installaties passen nu heel goed bij hoe wij willen werken.

Lambertus Hoogers

Kerkrentmeester, PG Hattem

Wij wilden in al onze kerkgebouwen KerkTV toepassen. Uit ervaring wisten we wat niet wilden. Tijdens de overleggen die volgden, ontstonden de passende oplossingen aan tafel. Onze ervaring is dat het prettig werken is met Backstage AV.

Top