08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

SMART een begrip in het onderwijs

SMART trendsetters

SMART Technologies was in de vorige eeuw trendsetter op het gebied van digitale borden. Op hoeveel scholen hangt er nog een SMARTBoard met beamer gekoppeld aan de PC van de docent, zoals op het plaatje hiernaast. Tekenend is dat ondanks dat er nu voor tientallen verschillende digiborden gekozen kan worden ik nog regelmatig de term SMARTBoard hoor ook als het gaat om een bord van een andere fabrikant.

SMART displays zijn zo ontworpen dat leraren zich kunnen concentreren op het lesgeven en niet op de technologie.

Waarom kiezen voor SMART?

Direct aan de slag. Pak een pen en ga aan het werk. Zo eenvoudig is het. SMARTink zorgt er voor dat je geen gereedschap hoeft te selecteren of door menu’s moet navigeren. Pen pakken en schrijven. That’s it. Met de ingebouwde gereedschappen zoals timers, wissers, whiteboard templates en reken gereedschap zoals geo-driehoek kunt u direct aan de slag.

Ongeëvenaarde software. Met SMART Notebook en SLSO (SMART Learning Suite Online) heeft u een weergaloze gereedschapskist om mee les te kunnen geven. Het is niet voor niets dat 
de SMART software wereldwijd door 25 miljoen docenten dagelijks wordt gebruikt. Het maken en geven van interactieve lessen, activiteiten en toetsen zowel ‘live’ als ‘online’ is door SMART toegankelijk gemaakt.

Ruud Bredewold
Ruud Bredewold
Onderwijs AV specialist

Snelle start. Met het importeren van bestaande bestanden van het type SMART Notebook®, PDF, PowerPoint® en Google Slides, Docs en Sheets bent u snel aan de slag met het voorbereiden van uw les die u in de klas of online kunt geven.

Online lessen delen. Met SMART Exchange kun je duizenden lessen gebruiken en kun je jouw lessen wereldwijd delen met duizenden betrokken docenten.

Persoonlijk bord gebruik. In de meeste gevallen deel je het lokaal met meerdere collega’s. Het is dus erg handig dat je inlogt op je eigen omgeving en wanneer je afsluit er geen informatie achterblijft. Bovendien kun je gewoon je Microsoft of Google account gebruiken. Daarmee heb je dan ook gelijk toegang tot je online documenten die je bij de lesvoorbereiding hebt klaargezet.

Eenvoudig scherm delen. Onder jouw regie kunnen tot vier leerlingen gelijktijdig het scherm van hun device delen. Leren van en met elkaar is op deze manier toegankelijk voor iedere docent.

Eenvoudig online te beheren. Voor de IT-er is het handig dat de schermen automatisch up-to-date worden gehouden (OTA-techniek) en dat de schermen online beheerd kunnen worden.

Meer over aanschaf interactieve schermen. In deze gids (pdf-bestand) kun je nog eens nalezen wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een digibord.

6000S series

Maak kennis met het nieuwste SMART Board. De 6000S serie is een Interactieve display uitgerust met exclusieve ‘ToolSense’ technologie die het fysieke en digitale leren samenbrengt. De 6000S is verkrijgbaar in 65″, 75″ en 86″.

Download brochure

MX series

Maak kennis met de gebruikers- en budgetvriendelijke oplossing. De SMART Board MX-serie beschikt over alle interactieve tools die docenten nodig hebben. De MX-serie is duurzaam en is verkrijgbaar in de maten 55″, 65″, 75″ en 86″. Door de scherpe prijsstelling is het een flexibel en betaalbaar alternatief.

Download brochure

Met het SMARTBoard dat bij ons in de showroom hangt laat ik u graag online zien dat ze nog steeds gemaakt zijn met de docent in het achterhoofd.

Top