08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Promethean onderwijs

Promethean heeft in de nieuwste versie van hun digibord meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs verwerkt. Met een speciaal ontwikkeld interactief scherm ontworpen door leerkrachten, voor leerkrachten en dat merk je zodra je het bord gaat gebruiken.

Ontworpen door leerkrachten, voor leerkrachten

De ActivPanel Elements-serie is ontwikkeld voor betrouwbaar en veilig gebruik. Het is ontworpen als het belangrijkste gereedschap van de leraar.

Educatieve widgets. Na aansluiten direct beginnen met ‘Whiteboarden’ en standaard ingebouwde functies die veel door leerkrachten gebruikt worden zoals een spinner, timer en annotaties maken.

Educatieve software. Met de Promethean store heeft u direct toegang tot talloze educatieve apps direct op uw scherm te gebruiken. Wilt u meer dan is bouw je met ‘Active Inspire’ in een handomdraai de mooiste lessen en met ‘Classflow’ voeg je daar online samenwerken aan toe.

Multitasking. Het bord ondersteund 20 aanraakpunten die elk hun eigen kleur pen hebben, acties als vergroten en wissen ondersteunen maken samenwerken op het bord erg handig. Zoveel leerlingen wil je niet tegelijk voor het bord hebben, maar het kan wel.

Geluidsboxen aan de voorkant. Voor lokaal vullend vol geluid is het slim dat de geluidsboxen aan de voorkant zijn gemonteerd voor het grootst mogelijke bereik.

Cloud integratie. Lessen die je hebt voorbereid en in Microsoft OneDrive of Google Drive hebt geplaatst in een handomdraai oproepen is mogelijk door de integratie van deze diensten in het bord.

De sensor. Het bord merkt dat je het klaslokaal binnenkomt en warmt het bord al vast op. Met 1 druk op de knop ben je aan het werk met je groep.

Accessoires. Van de accessoires is de Chromebox de moeite van het melden zeker waard omdat die een volledige integratie met G-Suite en Google Classroom ondersteunt.

Eenvoudige bediening

Bedieningspaneel. Zowel het bedieningspaneel als het menu maken het Promethean bord heerlijk om mee te werken. De belangrijkste knoppen onder handbereik. Aan/uit, volume +/-, bron aanpassen met 1 druk op de knop en de belangrijkste functie in het menu onder handbereik.

Ruud Bredewold
Ruud Bredewold
Onderwijs AV specialist

Bedieningspaneel

Educatieve widgets

ActivPanel Titanium

De krachtige, leerkrachtvriendelijke oplossing voor het klaslokaal.

De beste prestaties van Promethean op het hoogste niveau. Het ActivPanel Titanium biedt de meest geïntegreerde leerervaring die er is. Vol verbeterde interactiviteit, connectiviteit en tools voor het geven van boeiende lessen.

Het ActivPanel Titanium helpt leerkrachten en leerlingen om het meeste te halen uit elke minuut van de les.

Beschikbaar in 70″, 75″, 86″ formaat.

Download hier de flyer

ActivPanel Nickel

De gebruiksvriendelijke oplossing voor het leslokaal

Het ActivPanel Nickel is het kleine broertje van de Titanium. Ontworpen om leerkrachten alle essentiële functionaliteiten te bieden voor een interactieve leeromgeving. Gebruiksklaar en reeds boordevol les tools. Dit ActivPanel is een betrouwbare oplossing voor scholen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk en veelzijdig interactief scherm.

Beschikbaar in 65″, 75″, 86″ formaat.

Download hier de flyer.

Top