08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Woonzorgcentrum Nijenstede Steenwijk

AANVRAAG

Zorgcombinatie Noorderboog heeft verschillende verpleeghuizen en woonzorgcentra gevestigd in Meppel, Wilhelminaoord, Diever en Steenwijk. Het woonzorgcentrum Nijenstede ligt in het hart van de gezellige stad Steenwijk. Nijenstede is een gastvrij en open huis, waar de bewoners hun leven moeten kunnen voortzetten op de manier zoals men dat gewend was. Backstage AV mocht binnen Nijenstede een multi-zone geluidsinstallatie maken, waarbij het grand café, de bar, de ontmoetingsruimte en de hal in 4 zones onafhankelijk van elkaar in volume kunnen worden bediend.

OPLOSSING

In het Grand Café is een geluidsinstallatie als zone 1 gerealiseerd, met daarbij een 65” display voor de weergave van presentaties en TV beeld. De Bar in de aangrenzende is als zone 2 voorzien van een stevige speakerset en lokaal aansluitpunt. De ontmoetingsruimte is voorzien van een beamer installatie met waarbij de geluidsinstallatie als zone 3 gebruikt kan worden. Het achtergrondmuziek is als zone 4 apart te beïnvloeden. De centrale audio apparatuur zijn netjes geplaatst in een 19” apparatuurkast.

RESULTAAT

De inzet van een meerzone installatie zorgt er voor dat elke ruimte zelfstandig te gebruiken is. Door lokaal te voorzien in bedienpanelen is het geheel eenvoudig in gebruik en dat maakt alle ruimtes multifunctioneel.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram  van Alphen
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top