08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Stadkamer Zwolle

AANVRAAG

Stadkamer is per 1 januari 2015 ontstaan uit een fusie van Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst&Zo. De visie is dat bij de Stadkamer men kennis kan opdoen en delen, anderen kan ontmoeten, cultuur beleven, lezen en lenen, koffie drinken, studeren en werken. Daarbij wil de Stadkamer een onlosmakelijke plek in de Zwolse samenleving zijn. Begin 2017 kreeg de hoofdlocatie aan de rand van de Zwolse binnenstad gestalte en mocht Backstage AV o.a. de audiovisuele installatie in de grote zaal verzorgen.

OPLOSSING

De grote zaal van de Stadkamer is voorzien van een multifunctionele audiovisuele installatie. Projectie met een Full HD beamerinstallatie, een lichtinstallatie en geluidsversterking voor spraak en muziek maken onderdeel uit van een complete audiovisuele installatie.
Door de brede inzetbaarheid van de installatie en de ruimte is gekozen voor een overzichtelijk bediensysteem. Met het touchpaneel is de gehele audiovisuele installatie intuïtief te bedienen, net als de aansturing van de verlichting.

RESULTAAT

De veelzijdige audiovisuele installatie draagt bij aan het multifunctionele gebruik van de grote zaal. Met een overzichtelijk besturingssysteem is het resultaat dat de soms complexe apparatuur eenvoudig te bedienen is. En dat past helemaal bij de multi-inzetbaarheid van deze prachtige zaal.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top