08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Rebound World Zwolle

AANVRAAG

Eind 2016 kwam Backstage AV in contact met een projectteam dat de opdracht had gekregen om een nieuw trampolinepark in Zwolle te realiseren. Rebound World Zwolle (nu Krazy Kangeroo) streek neer op het bedrijventerrein De Vrolijkheid in Zwolle. Het trampolinepark moest worden voorzien van uiteenlopende audiovisuele installaties.

Een uitdagend onderdeel van dit project was de finetuning met de opdrachtgever uit Dubai.

OPLOSSING

Na diverse overleggen via e-mail en videoconferentie kreeg Backstage AV de opdracht om een aantal audiovisuele installaties voor Rebound World Zwolle te mogen realiseren. Allereerst is de grote trampolinehal voorzien van sfeer- en showverlichting. Daarnaast is een CCTV installatie aangelegd om de veiligheid te monitoren. Het gehele pand is voorzien van een multi-zone geluidsinstallatie van Apart Audio voor sfeer- en achtergrondmuziek.
Tot slot zijn er voor de duidelijke informatievoorziening en bewegwijzering diverse professionele Philips monitoren geplaatst in combinatie met een narrowcasting informatiesysteem.

RESULTAAT

ReboundWorld in Zwolle heeft naast een springhal voor Free Jump, Slamdunk en Ninja Course ook een horecagedeelte en een paar vergaderruimtes.
Alle audiovisuele installaties in het gebouw dragen bij aan het multifunctionele gebruik in dit leuke trampolinepark. Het resultaat mag er zijn.
Wij zijn er bij Backstage AV in elk geval trots op dat we voor deze unieke Zwolse locatie een stukje toegevoegde waarde hebben mogen realiseren.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top