08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Postuma AGF IJsselmuiden

AANVRAAG

Van 3 laaddoks naar 35 laaddoks.. dat is hoe de groei van Postuma heel erg duidelijk werd toen het nieuwe pand in gebruik werd genomen.
Backstage AV mocht voor de nieuwbouw de audiovisuele installaties uitvoeren.

OPLOSSING

Geluidsinstallatie
De grote hallen van het nieuwbouwpand zijn dagelijks het centrum van alle logistieke processen van Postuma, een groothandel in AGF. Middels een meer-zone geluidsinstallatie van Apart Audio creëren we de arbeidsvitaminen met muziek op de werkvloer.

Ontvangst- en wachtruimte

In de ontvangstruimte van het nieuwe pand wordt u geïnformeerd via een narrowcasting informatiesysteem.

Vergaderruimtes

De diverse vergaderruimtes zijn voorzien van een interactief Clevertouch touchscreen, waarmee vergaderingen en presentaties worden ondersteund.

Inspiratieruimte
Voor grote groepen is in IJsselmuiden een multifunctionele inspiratieruimte gemaakt. In de frisse en fraai vormgegeven ruimte wordt ruimte geboden aan het ontvangen van grote groepen. De inspiratieruimte is voorzien van 2×2 Videowall van Philips, waarop narrowcasting en bedrijfspresentaties worden weergegeven. Met een Neets touchpanel besturingssysteem is overzicht en gebruikersgemak gerealiseerd en kan de gehele installatie worden bediend.

RESULTAAT

De audiovisuele installaties zijn goed afgestemd op het geheel van de diverse ruimtes. Sommige nog mooier dan dat we vooraf hebben kunnen voorzien. Het resultaat voor de opdrachtgever is nog beter dan men had verwacht.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top