08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Plukon Food Group Wezep

AANVRAAG

De Plukon Food Group is in Nederland gevestigd in Wezep, Ommel, Blokker, Dedemsvaart en Goor en in Belgie in Mouscron en Maasmechelen. Op het hoofdkantoor van Plukon Food Group te Wezep was er behoefte aan een grote en representatieve vergaderruimte. Backstage AV heeft opdracht gekregen om voor deze grote vergaderzaal, welke op te delen is in twee gelijke ruimtes, een moderne en gebruiksvriendelijke audiovisuele installatie te realiseren. De uitdaging is dat de audiovisuele installaties in deze ruimtes apart en samen gebruikt moeten kunnen worden, op een gebruiksvriendelijke manier.

OPLOSSING

De grote vergaderzaal is op te delen in 2 aparte ruimtes en zo is de audiovisuele installatie ook te gebruiken. De projectoren zijn met plafondliften in het plafond geïntegreerd, net als de elektrisch bedienbare projectieschermen. Het spraak- en presentatiegeluid is in de gehele ruimte en afzonderlijke ruimtes weer te geven.Om overzicht te houden is de gehele installatie te bedienen met een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk touchscreen besturingssysteem van AMX, waarmee in de ruimte ook de verlichting en de verduisteringsgordijnen te bedienen zijn.

RESULTAAT

In samenwerking met Roodbeen als projectinrichter is aandacht besteed aan diverse details op gebied van inrichting, vorm en gebruik. Mooi resultaat is dat de centrale audiovisuele apparatuur door middel van een 19″ apparatuurframe netjes in het wandmeubel is geplaatst. We zijn bijzonder trots op het resultaat, van wat men hoort én ziet.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top