08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Pan Oston BV Raalte

AANVRAAG

Vanwege aanhoudende groei was Pan Oston, marktleider in kassameubels, op zoek naar nieuwe huisvesting. Er is gekozen voor nieuwbouw in Raalte op het industrieterrein Zegge VII met ruimte voor verdere groei.
Voor de nieuwe locatie was er behoefte aan een centrale muziekinstallatie voor muziek op de werkvloer. Backstage AV heeft de opdracht gegund gekregen om dit uit te voeren.

OPLOSSING

Muziek op de werkvloer
In alle bedrijfshallen hebben we met een meer-zone geluidsinstallatie van Apart Audio muziek op de werkvloer gerealiseerd ter ondersteuning van het logistieke proces.

Kantoren
Ook in alle kantoorruimtes is het mogelijk om naar de muziekzender van voorkeur te luisteren met een internet radio tuner.

Bedrijfskantine
In de moderne bedrijfskantine is ook een multifunctionele beamer- en geluidsinstallatie gemaakt. Het projectiescherm en de beamerlift zijn, in dezelfde zwarte kleurstelling, weggewerkt in het systeemplafond. De gehele installatie is gemakkelijk te bedienen met een Neets touchpaneel. Als in de bedrijfskantine alleen achtergrondmuziek wordt weergegeven kunnen ook de radio zenders van de internet radio tuner worden bepaald met het touchpaneel.

RESULTAAT

Bekijk het prachtige resultaat via de onderstaande video:

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
Specialist Radio op de werkvloer

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top