08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Noorderlicht | GKv Wezep

AANVRAAG

In 2001 kreeg de Gereformeerde kerk vrijgemaakt te Wezep een nieuwe plek en een nieuw gebouw. In het ontwerp van dit gebouw is rekening gehouden met de vraag naar extra kleine vergaderzalen rondom de kerkzaal. Destijds voldeed een spraakgerichte geluidsinstallatie prima. Maar door de toenemende vraag van kleine bandjes & combo’s voldeed deze installatie niet meer.

OPLOSSING

Om tot een juiste oplossing te komen is Backstage AV in gesprek gegaan met opdrachtgever en geluidstechnicus van de kerk. Een geluidsinstallatie welke geschikt is voor de ruimte en esthetisch in het geheel past. De oplossing werd gevonden bij de zuil luidsprekers van JBL in combinatie met bijpassende sub woofers. De installatie wordt aangestuurd door een DSP Matrix processor van BSS. Hierin wordt de gehele installatie ingemeten en afgeregeld.

RESULTAAT

Het eindresultaat mag er zeker zijn. GKv Wezep heeft nu 1 geluidsinstallatie welke is afgestemd op de ruimte. De luidsprekers zijn nauwelijks zichtbaar dankzij de kleur en het ontwerp. De installatie is geschikt voor spraak en muziek, waarbij de koster een bedienpaneel heeft om de installatie te bedienen. De geluidsman kan met zijn (digitale) mengtafel aansluiten op de installatie.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw kerk kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top