08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

NEC Enterprise Hilversum

AANVRAAG

Voor de nieuwe locatie van NEC Enterprise, de Nederlandse distributeur van NEC telefonie en communicatiediensten, was een uitgebreid programma van eisen voor de te realiseren audiovisuele installaties.
Bij de invulling van de vergader-, overleg- en trainingsruimtes werd er logischerwijs samengewerkt met het zusterbedrijf NEC Display Solutions, waarbij werd gekozen voor de inzet van NEC LED display monitoren en LCD projectoren.
Aan Backstage AV de taak om de installatie op een eenduidige manier te integreren en te laten samenwerken.

OPLOSSING

Ontvangst- en wachtruimte
In de ontvangstruimte van het mooie pand worden de bezoekers geïnformeerd en welkom geheten via een narrowcasting informatiesysteem welke wordt weergegeven op een imposant 80” NEC display.

Vergaderruimtes

Bij de inrichting van de vergaderruimtes is er de keus gemaakt voor herkenbaarheid in gebruik. Daarom zijn de vergaderruimtes voorzien van installaties die qua werking en samenstelling lijken. De vergadertafels zijn voorzien van Extron Cable Cubbies met VGA, HDMI en USB retractors. Verder zijn alle ruimtes voorzien van hoogwaardige Full HD Logitech webcam voor videocommunicatie, geschikt voor o.a. Skype For Business.

Boardroom
De Boardroom is een strak vormgegeven presentatieruimte welke vooral veel door grotere groepen gebruikt wordt. De ruimte is voorzien van een lichtsterke Full HD NEC projector en een elektrisch bedienbaar projectiescherm van Projecta, speciaal voor hoge resolutie weergave. Het geheel is met een CUE touchscreen applicatie via een iPad draadloos te besturen. Als back-up is de ruimte ook te bedienen met een knoppenpaneel welke netjes in weggewerkt in de apparatuurkast.

Ruimtereservering 
Alle vergaderruimtes in het pand voorzien van een ruimtereserveringspaneel van Evoko. Het systeem integreert volledig in Microsoft Exchange en zo zijn alle vergaderruimtes te plannen en te reserveren via dit fraaie touchpaneel.

RESULTAAT

Bij elk overleg worden de presentaties weergegeven via strak vormgegeven Full HD displays of projectie van NEC. De gebruikers kunnen gemakkelijk werken met BYOD (bring-your-own-device) en zijn diverse presentatiebronnen gemakkelijk en snel aan te sluiten.
Omdat daarnaast er altijd centraal en decentraal inzicht is in het gebruik van de vergaderruimtes heeft dat tot gevolgd dat er effectiviteit in het gebruik van de vergaderruimtes is ontstaan.
Het zichtbare resultaat mag er ook zeker zijn. Hierbij is het grootste voordeel er voor de presentatoren in de vergaderruimtes… zij ervaren eenduidigheid en gebruiksgemak in het gebruik.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top