08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Morrenhof-Jansen Dalfsen

AANVRAAG

“Gewoon goed” is het motto van Morrenhof-Jansen. Met ruim 170 medewerkers en een groot scala aan tevreden klanten, bewijst dit installatiebedrijf uit Dalfsen dat de eindklant altijd een goed aansluitende oplossing zoekt. Deze visie leeft ook in de manier van werken. Tijdens de nieuwbouw van het nieuwe pand in Dalfsen, was er ook direct een vernieuwing in presentatiewijze gewenst.

OPLOSSING

Sinds de nieuwbouw heeft Backstage AV meerdere installaties mogen leveren. Tijdens de nieuwbouw is er een multifunctionele AV installatie in de kantine geplaatst. Naast een hoog aangeschreven NEC projector, hebben we een geluidsinstallatie geplaatst, welke zowel voor presentatie als achtergrondmuziek gebruikt kan worden. Tijdens bedrijfsfeesten is het mogelijk om een subwoofer aan te sluiten, om zo een goede feestsfeer te creëren. De installatie is vervolgens eenvoudig aan te sturen met een knoppenpaneel.
Naast de kantine hebben we ook een verrijdbaar touchscreen mogen leveren. Deze functioneert als digitaal whiteboard, maar ook als mobiele thin-client. Ook dit is dus multifunctioneel inzetbaar.
De geluidsinstallatie in de bedrijfskantine is later uitgebreid naar de rest van het pand. Zo zijn ook de kantoren voorzien van achtergrondmuziek.

RESULTAAT

Morrenhof-Jansen is voorzien van meerdere installaties, welke elk op hun eigen manier bijdragen aan de werkwijze van het personeel. Achtergrondmuziek heeft een positieve invloed op de werksfeer en zowel interne als externe presentaties kunnen op een hoger niveau gegeven worden.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top