08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Lumen Hotel & Events Zwolle

UITDAGING

Sinds 2006 is Lumen Hotel & Events een inspirerende en welbekende locatie in Zwolle en biedt onderdak en inspiratie voor bedrijven en vakantiegangers. Een hotel, eventcenter, businessclubs én restaurant onder één dak!
Met een gedreven en enthousiast team blijft Lumen vernieuwen, om zo hun klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Toen er problemen ontstonden met het verouderde bewegwijzeringssysteem, liepen gasten direct tegen een probleem aan; waar moeten we nu heen?
Omdat de informatie voor het hotel, het congrescentrum en het stadion van PEC Zwolle centraal beheert moest worden is een goed werkend informatiesysteem met duidelijke bewegwijzering van groot belang.

OPLOSSING

Lumen was al voorzien van een digitaal bewegwijzeringssysteem. Dit kon lokaal ingeregeld worden in een gedateerd softwareprogramma. Door de complexe software ontstonden er over de tijd heen onoplosbare problemen.
Backstage AV heeft een volledig nieuw softwareplatform ingeregeld en uitgeleverd: SpinetiX CMS. De content op de schermen is hiervoor volledig op maat gemaakt. Dit platform draait in de cloud, waardoor de content voor de beheerders eenvoudig te vullen en te beheren is.

RESULTAAT

Wij zijn trots dat we met Backstage AV een oplossing hebben mogen bieden en hierin een rol van betekenis hebben mogen spelen. Het maatwerk content sluit perfect aan bij de huisstijl van Lumen, wat zorgt voor een professionele uitstraling.
De gasten en bezoekers van Lumen Hotel & Event kunnen wederom de weg door het pand vinden. En bovendien is het voor de beheerders van het systeem nu veel eenvoudiger om de schermen te beheren. Een winst in resultaat, tijd en gebruiksgemak.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
Specialist narrowcasting

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top