08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Koningskerk | GKv Zwolle-Zuid

AANVRAAG

Sinds de jaren 80 staat het kerkgebouw de Koningskerk in de wijk Zwolle-zuid. Voor de leden van de GKv Zwolle-Zuid een vertrouwde plek om samen te komen; op zondag en door de week. Doordat het kerkgebouw steeds multi-functioneler gebruikt werd, was een verbouwing het gevolg. Daarbij werd o.a. het podium aangepast en een ontmoetingsruimte gerealiseerd.

OPLOSSING

Backstage AV heeft opdracht gekregen om diverse audiovisuele installaties aan te passen, te vervangen en uit te breiden. Om tot een goed resultaat te komen zijn alle bruikbare onderdelen van de geluidsinstallatie geheel opnieuw aangesloten en bekabeld. Er is een centrale regie gebouwd, waar een plek is gecreëerd voor het beamteam, de KerkTV bediener en de geluidsman.
Als hart van de geluidsinstallatie wordt met een digitale audiomatrix alle onderdelen van de geluidsinstallatie geregisseerd. Van spraakversterking tot livemuziek en van ringleiding tot sfeerbeeld voor de uitzending via internet.
Om KerkTV mogelijk te maken zijn er diverse camera’s in het kerkgebouw geplaatst waarmee de samenkomsten worden gefilmd. Verder is een lichtinstallatie met spots geplaatst waarmee het podium kan worden uitgelicht, wat ook te goede komt voor de KerkTV uitzending.

RESULTAAT

Het resultaat is niet alleen fraai om te zien, het klinkt ook nog eens beter. Zichtbaar en hoorbaar is de vervanging van de eindset van geluidsinstallatie door speakerzuilen van Fohnn, geschikt voor de weergave van spraak én muziek. Voor de koster is het spraakgeluid met 3 knoppen gemakkelijk bij te regelen terwijl voor de geluidsman een combo per instrument te versterken is.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw kerk kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Jurjen Kuurstra
Jurjen Kuurstra
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top