08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Kamps de Wild Zevenaar

AANVRAAG

Kamps de Wild groeide uit haar jasje en dat maakte een verhuizing naar een nieuwbouw locatie in Zevenaar noodzakelijk. Om met de audiovisuele installaties weer bij de tijd te zijn werd Backstage AV gevraagd om mee te denken over de inrichting van de diverse ruimtes.

OPLOSSING

Showroom
Bij het nieuwe pand valt de showroom direct in het oog. Om met potentiële klanten het assortiment aan landbouwmachines te bekijken wordt daarom dagelijks ondersteund met achtergrond muziek.

Opleidingslokaal
In de nieuwe vergader- en trainingsruimte was het de wens om gebruik te kunnen maken van een multifunctionele installatie. Om trainingen en presentaties te ondersteunen hebben we een Clevertouch 86″ touchscreen installatie gerealiseerd. Het spraak- en presentatievolume wordt ondersteund met een geluidsinstallatie van Apart Audio. De aangrenzende bedrijfskantine kan als uitbreiding qua geluid worden gekoppeld bij het gebruik met grote groepen.

Videoconferentie
Voor regionaal en internationaal overleg met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s is een videoconferentieruimte ingericht. Hiermee is middels videobellen snel en efficient overleg mogelijk met StarLeaf cloud video.

RESULTAAT

Het nieuwe pand van Kamps de Wild ziet er geweldig uit. De ruimtes zijn modern ingericht en de audiovisuele installaties passen helemaal bij de huidige manier van werken. Wij van Backstage AV zijn trots dat we aan dit resultaat hebben mogen bijdragen.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top