08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Jenapleinschool Zwolle

JENAPLEINSCHOOL

De Jenapleinschool staat in de gezellige wijk Assendorp in Zwolle. Al meer dan 30 jaar wordt hier les gegeven vanuit het Jenaplan onderwijs concept. Een succesvolle school met meer dan 300 kinderen opgedeeld in 13 stamgroepen die ‘spreken, spelen, werken en vieren’ in een prachtig schoolgebouw aan het illustere Assendorperplein.

VERVANGING DIGIBORDEN

De oude digiborden met beamers waren aan vervanging toe. Als de zon scheen waren de meeste borden slecht leesbaar. Specifiek voor deze school was het op Jenaplan gebaseerde onderwijs in stamgroepen waarbij leerlingen van diverse leeftijden in 1 lokaal zitten.

JENAPLAN ONDERBOUW STAMGROEP

Schermafbeelding 2020-07-01 om 14.41.32

GEBODEN OPLOSSING

In bijna alle lokalen hebben we een elektrisch in hoogte verstelbaar CleverTouch aanraakscherm mogen leveren. Dat leverde behalve een hoge licht opbrengst een fijn werkbare situatie op want de PLUS serie is heerlijk snel heeft een helder beeld in hoge 4K resolutie.
Wat ook erg handig is dat er meerdere kinderen tegelijk aan het bord kunnen werken en dat de juf en meester draadloos met hun eigen laptop, smartphone of tablet op het bord kan werken.
Voor de ICT-er is het weer handig dat alle schermen op afstand zijn te beheren voor het up-to-date houden van de software, het installeren van eigen apps en het op afstand aan en uit kunnen zetten van de borden.

MULTI DEVICE MANAGEMENT (MDM)

mdm_screen_dashboard-copy

ONDERHOUD

De technici van Backstage AV zijn gecertificeerd door CleverTouch en omdat Backstage AV CleverTouch partner is hebben we de standaard onderdelen voor de borden op voorraad zodat bij vragen, mankementen en storingen binnen 24 uur altijd een werkende oplossing kan worden geboden. De lijntjes zijn kort en de reactie snelheid hoog.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw school kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Ruud Bredewold
Ruud Bredewold
Specialist AV en onderwijs

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top