08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Ichtuskerk | GKv Zwolle-Berkum

AANVRAAG

Voor de kerkzaal van de Ichthuskerk van de GKv Zwolle-Berkum was een nieuwe geluidsinstallatie en KerkTV installatie gewenst. De geluidsinstallatie was enkel voor spraakweergave geschikt waar de weergave van spraak en live muziek gewenst waren. En de aanwezige KerkTV installatie was inmiddels gedateerd omdat deze een lage SD resolutie had; de weergave in Full HD was gewenst.

OPLOSSING

Ter vervanging van de aanwezige geluidsinstallatie werd er voor de kerk in Zwolle gekozen voor een geluidsset. De set bestaat uit twee frontspeakers en twee subwoofers waarmee ook de weergave van een muziek combo mogelijk is.
Daarnaast is de KerkTV installatie vervangen en opgewaardeerd naar een hoge resolutie installatie, waarbij drie PTZ camera’s worden gebruikt. Voor de kijker thuis of in het aangrenzende verzorgingshuis zijn de samenkomsten voortaan in Full HD te bekijken.

RESULTAAT

Het eindresultaat mag er zeker zijn. Op verzoek zijn de speakers in een contrastkleur geleverd en passen mooi in het geheel van de kerkzaal. Dat geldt ook voor de camera’s die juist in een schutkleur zijn geplaatst.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw kerk kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top