08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Gelasta Genemuiden

AANVRAAG

Wegens aanhoudende groei was uitbreiding van het bedrijfspand van Gelasta in Genemuiden gewenst. Gelukkig kon op dezelfde kavel nog worden uitgebreid en kon er een mooie showroom worden gerealiseerd. Backstage AV kreeg de opdracht voor het realiseren van een audiovisuele installatie met presentatie scherm en geluidsinstallatie.

OPLOSSING

Presentatie touchscreen
Centraal in de showroom is er door Backstage AV een groot Clevertouch interactief touchscreen display geleverd welke geschikt is als multifunctioneel presentatiescherm.

Geluidsinstallatie
Voor de weergave van achtergrondmuziek hebben we een geluidsinstallatie van Apart Audio gerealiseerd. Hierbij zijn de speakers en de bekabeling weggewerkt in dezelfde zwarte kleur zodat de installatie in het geheel integreert.
Bij het gebruik van het touchscreen dient ook de geluidsinstallatie bij ondersteuning van het presentatie- en spraak geluid.

Bediening met een touchpaneel
Om het geheel eenvoudig in gebruik te houden is installatie te bedienen met een 7″ touchscreen welke netjes achter de bar is weggewerkt. Hiermee kunnen de installaties aan/uit worden gezet, is het spraak- en presentievolume te regelen en  is ook de radio tuner te bedienen.

RESULTAAT

De audiovisuele installatie bij Gelasta past bijzonder goed in het strak vormgegeven interieur van de showroom. Wij zijn trots op het resultaat.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top