08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Dorpshuis Windesheim

AANVRAAG

Het dorpshuis De Molenkamp in Windesheim biedt onderdak aan de vele verenigingen die het gezellige dorp Windesheim rijk is. Het dorpshuis ligt midden in het dorp en heeft een multifunctionele en verbindende functie voor de inwoners en bezoekers. Tegelijkertijd functioneert het dorpshuis als voetbalkantine voor de leden van de locale voetbalvereniging VSW. Elke dag is het weer een uitdaging om het een thuis te laten zijn voor alle betrokken.

OPLOSSING

Het gedateerde gebouw onderging een grondige renovatie zodat de mogelijkheden voor het gebruik breder werden. Backstage AV heeft de opdracht gekregen om het dorpshuis te voorzien van diverse audiovisuele installaties. In het bargedeelte en in de aangrenzende multifunctionele vergaderruimte is onder meer een meer-zone geluidsinstallatie in gebruik.

RESULTAAT

Na een grondige verbouwing is het gebouw weer helemaal ‘bij de tijd’ en heeft het een efficiëntere en modernere indeling gekregen. Met onder andere een nieuwe geluidsinstallatie in het bargedeelte dragen de installaties bij aan het multifunctionele gebruik van het dorpshuis. Want het dorpshuis is er tenslotte voor iedereen in het dorp.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Thomas Ravenshorst
Thomas Ravenshorst
Specialist AV installaties

Projecten met vergelijkbare installaties:

Top