08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Breman Utiliteit Zwolle

AANLEIDING

Breman Utiliteit Zwolle is verhuisd naar één nieuwe locatie op de Marslanden te Zwolle. Tot voor kort werkte men bij Breman Zwolle vanuit twee locaties, locatie Loggerweg in Westenholte en locatie Paxtonstraat op de Marslanden. Het was al langer een wens om van twee locaties naar één locatie te gaan en zo alles onder een dak te hebben. Dat maakt het werken gemakkelijker en efficiënter.
Door de samenvoeging van twee bedrijfsonderdelen werd een nieuwe bedrijfslocatie gezocht en gevonden. Geen verhuizing naar nieuwbouw op een nieuwe locatie, maar naar een bestaand pand. Die keuze voor bestaand vastgoed was bewust, zodat Breman Utiliteit Zwolle in hun nieuwe onderkomen rekening konden houden met de groeiende aandacht voor hergebruik en circulair ondernemen. (Bron)

AANVRAAG

In opdracht van de Zwolse directie heeft Backstage AV de opdracht gegund gekregen voor het realiseren van audiovisuele installaties voor diverse vergader- en overlegruimtes.

OPLOSSING

Grote vergaderruimte
Centraal in het nieuwe kantoorpand is een grote centrale vergaderruimte gerealiseerd welke op te delen is in twee separate vergaderruimtes.
De gehele ruimte is voorzien van een 2 zone geluidsinstallatie van Apart Audio waarbij de speaker in dezelfde blauwe kleur zijn geplaatst als het systeemplafond. Daarnaast beide ruimtes zijn voorzien van een interactief 86″ touchscreen installatie van Clevertouch.
Het geheel is met een centraal besturingssysteem van Neets te bedienen. Hiermee zijn ook de vergaderruimtes te koppelen. Zo kan bij het gebruik van de gehele ruimte de presentatiebeelden op beide displays worden getoond en is dekking van het presentatiegeluid optimaal.

Videoconferentie ruimte
Net als andere locaties van de Breman organisatie is de locatie in Zwolle voorzien van een videoconferentieruimte. De ruimte is voorzien van een dual screen StarLeaf videoconferentie set voor groepen. StarLeaf maakt communicatie tussen de diverse Breman locaties en medewerkers mogelijk is, maar integreert ook met SkypeForBusiness en andere videoconferentie systemen.

Bedrijfskantine
In de bedrijfskantine is een geluidsinstallatie gerealiseerd van Apart Audio voor achtergrondmuziek. Als de ruimte in gebruik is bij grote bijeenkomsten is ook de spraakweergave via de geluidsinstallatie mogelijk.

Kleine vergaderruimtes 

Zowel de kleine vergaderruimtes en de directiekantoren zijn voorzien van een touchscreen presentatiesysteem van Clevertouch. Zo kan er in alle ruimtes op dezelfde manier overlegd en samengewerkt worden.

RESULTAAT

De audiovisuele installaties passen goed in het modern vormgegeven geheel. Alsof het nooit anders is geweest.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top