08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Bovemij Nijmegen

AANVRAAG

In opdracht van Rever Interieurprojecten heeft Backstage AV invulling mogen geven aan de audiovisuele installatie bij Bovemij te Nijmegen. Het bedrijfsrestaurant werd door Rever omgebouwd tot een multifunctionele koffie- en lunchruimte met de naam “Werkplaats”.  Na de verbouwing is er ruimte voor ontmoeting, overleg en vergaderingen. Backstage AV heeft onder andere een geluidsinstallatie en videowall geplaatst.

OPLOSSING

Videowall  in het bedrijfsrestaurant
Door “de Werkplaats” in te zetten als multifunctionele ruimte was het de wens om ook de audiovisuele apparatuur multifunctioneel te maken. Het hart van de installatie is een fraai vormgegeven videowall, waarop dagelijks bedrijfsinformatie wordt getoond.
Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om deze videowall in te zetten bij presentaties.
Ondersteunend aan het geheel is een geluidsinstallatie. Met deze geluidsinstallatie wordt achtergrond muziek weergegeven vanaf een internet radio tuner. Daarnaast kan ook het presentatiegeluid worden weergegeven en spraakversterking worden toegepast, waarbij het geheel is te bedienen met een touchscreen besturingssysteem.

RESULTAAT

Door de aanpassing van de inrichting in de donkere ruimte door Rever Interieurprojecten heeft de ruimte een prettige en open sfeer gekregen. De audiovisuele installaties zijn fraai geïntegreerd in het geheel. Ook bij Bovemij leidt een goede samenwerking tot een mooi resultaat.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
Specialist AV installaties

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top