08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

BakerTilly Zwolle

AANVRAAG

De kantoren van BakerTilly te Zwolle werden in totaliteit vernieuwd, waarbij de doelstelling was om de werkplekken en vergaderruimtes effectiever in te zetten. Backstage AV heeft de opdracht gekregen om de vergader- en overlegruimtes opnieuw in te richten met audiovisuele apparatuur. Daarnaast was er voor het bedrijfsrestaurant de specifieke wens om de ruimte te voorzien van een multifunctioneel presentatie installatie.

OPLOSSING

Ruimtereservering
Om overzicht te creëren in het gebruik van de vergaderruimtes hebben we een RoomBooking systeem uitgerold. Alle vergaderruimtes in het pand zijn voorzien van een touchpaneel met een ruimtereserveringssysteem welke is geïntegreerd in Office365 zodat alle gebruikers kunnen plannen via Outlook.

Bedrijfsinformatie via narrowcasting
In het bedrijfsrestaurant en de ontvangstruimte wordt bedrijfsinformatie getoond middels een narrowcasting informatiesysteem. In de ontvangstruimte is ook een koppeling gemaakt met de beschikbaarheid van de vergaderruimte zodat het ook voor bezoekers duidelijk is in welke ruimte men zich kan melden.

Videoconferentie in de vergaderruimtes
Voor effectief overleg tussen de vestigingen, medewerkers en relaties is in twee vergaderruimtes een videoconferentie set van StarLeaf geplaatst. Hiermee worden overleggen tussen collega’s en klanten gemakkelijker en wordt vergadertijd productiever.

Multifunctionele audiovisuele installatie in het bedrijfsrestaurant
Het paradepaardje is na de verbouwing zeker het bedrijfsrestaurant. Omdat de ruimte naast de pauze en lunchmomenten normaal veel leeg was, worden er meerdere activiteiten georganiseerd. De audiovisuele installatie sluit hier naadloos bij aan.

Een uitdaging hierbij was het inbouwen van het projectiescherm en de plafondlift voor de beamerinstallatie. Is samenwerking met de e-installateur Nooter en Slukom afbouw hebben we het geheel naadloos kunnen integreren.

De beamerinstallatie is voorzien van een lichtsterke Full HD Epson Laser projector die door nieuwe technieken een lange levensduur heeft. Het elektrisch bedienbaar projectiescherm van Projecta, welke is ingebouwd in het systeemplafond, is speciaal voor hoge resolutie weergave te gebruiken.
De gehele installatie is te bedienen met een Neets besturingssysteem met touchscreen bedienpaneel.

RESULTAAT

De sfeer in de vergaderruimtes straalt rust en overzicht uit. De audiovisuele functionaliteiten zijn afgestemd op het specifieke gebruik van de ruimtes. Het resultaat is daardoor iets om trots op te zijn. Het is wat ons betreft een bijzonder prettige werk- en vergaderplek geworden.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Richard Bredewold
Richard Bredewold
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top