08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Academiehuis | Grote Kerk Zwolle

AANVRAAG

De Grote of Sint-Michaëlskerk is een kerk aan de Grote Markt in de Overijsselse hoofdstad Zwolle. De schutspatroon en beschermengel van de kerk is de aartsengel Michaël, de bestrijder van de draak. Een beeld van de engel staat op het dak van het voorportaal. Bron

Sinds 2019 heeft het Academiehuis Zwolle intrek genomen in de Grote kerk. Om de bezoekers van de Grote kerk te informeren heeft Backstage AV de vraag gekregen voor een narrowcasting informatiesysteem.

OPLOSSING

Om het voor de beheerder gemakkelijk te houden hebben we een cloudbased narrowcasting systeem aangeboden. Daardoor is de content die op de drie schermen moet worden weergeven gemakkelijk vanaf het internet te wijzigen en vorm te geven.

RESULTAAT

Bij de entree van de Grote kerk is het direct helder waar u bent: het Academiehuis. De informatieschermen geven een goed beeld van de activiteiten en evenementen welke hier plaats vinden. Als Zwols bedrijf zijn we natuurlijk trots dat we hebben mogen meewerken aan deze oplossing voor het Academiehuis.

Ook nieuwsgierig wat
Backstage AV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag het
een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
AV specialist

Referenties met vergelijkbare installaties:

Top