08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Gemakkelijk video vergaderen in kleine groepen met de Poly Studio X30

Bent u voor uw kleine vergaderruimte of ‘huddleroom’ op zoek naar een gebruikersvriendelijke handzame alles-in-één oplossing voor video ondersteunde vergaderingen?

Zoek niet verder. Dit is de beste in z’n soort.

De meerwaarde van de Poly Studio X30

De Poly Studio X30 is een hoogwaardig en slim systeem voor video vergaderen in de kleine vergaderruimte voor maximaal 4 personen.

Het is een slim systeem omdat camera en microfoons de spreker met grote nauwkeurigheid volgt. Erg prettig voor de online deelnemer aan de vergadering omdat zichtbaarheid optimaal is.

De ingebouwde ondersteuning voor ZOOM en Microsoft Teams maakt het hebben van een extra PC of laptop overbodig. Daarmee wordt er een belangrijke drempel geslecht en kan zonder gedoe een externe medewerker, klant of leverancier bij het gesprek betrokken worden. Geen externe, dure oplossingen voor het delen van content meer, maar eenvoudig draadloos presenteren met Zoom, AirPlay, Miracast en de Polycom Content App.

Informatie aanvraag

Met kamervullend geluid en uiterst nauwkeurige microfoons zorgt de Poly Studio dat iedere deelnemer aan een videogesprek perfect verstaanbaar is.

De 4K-camera zorgt voor strakke video, zodat iedereen in de ruimte automatisch uitstekend in beeld komt. De camera bestrijkt de volledige ruimte maar kan – dankzij een link met de ‘speaker tracking‘ – ook worden ingesteld om zich te concentreren op individuele participanten wanneer ze het woord hebben.

Als er verbinding moet worden gemaakt met andere cloud-videodiensten, kan de Poly Studio X schakelen met bijna elke videoservice op basis van SIP en H.323.

Met welke producten is de Polystudio X30 te vergelijken?

De Poly Studio X50 is de grote broer van de X50 en is geschikt voor grotere vergaderruimtes tot 10 personen.

De verschillen op een rijtje:

Camera. De X50 heeft een groter digitaal zoombereik dan de X30 (5x ipv 4x).

Geluid. De X50 heeft 2 speakers en stereo geluid. De X30 heeft 1 speaker en mono geluid.

Microfoons. Met 7 ingebouwde microfoons (ipv 4) heeft de X50 een groter opname bereik

Beeldschermen. Op de X50 kunnen 2 beeldschermen worden aangesloten. Op de X30 kan 1 beeldscherm worden aangesloten.

Formaat. Door de extra krachtige audio beleving is de X50 een stuk groter en past niet meer in de rugzak zoals de X30.

Lees meer over de Poly Studio X50

De Polycom Studio USB is het flexibele broertje van de Poly Studio X30 en X50 en is geschikt voor vergaderruimtes tot 6 personen.

De verschillen op een rijtje:

Camera. Met de 120 graden kijkhoek is de hele vergadering goed in beeld.

Geluid. Mooi vol geluid dat met de gepatenteerde ‘NoiseBlock- en Acoustic Fence’-technologie nog beter klinkt doordat achtergrond geluiden weggefilterd worden.

Microfoon. De 6 ingebouwde richtmicrofoons zorgen ervoor dat alle deelnemers kunnen worden gehoord en hebben een bereik van 3,7 meter.

Brede ondersteuning. Compatible met alle applicaties die USB audio en video ondersteunen waaronder: Microsoft-teams, Skype voor Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex en vele anderen. BYOD (Bring Your Own Device) is de norm bij de Poly Studio USB.

Centraal beheer. Polycom Studio kan centraal worden beheerd, zodat software-updates en instellingen overal kunnen worden aangepast.

Lees meer over de Poly Studio USB

Welke producten completeren de X30

Bedieningspaneel

Het TC8 bedieningspaneel is 8 inch groot. De bediening van ZOOM of Microsoft Teams is nog eenvoudiger te regelen met deze opvallende verschijning op de vergadertafel.

Aanraakscherm

iu

De X30 en X50 van Poly zijn gemaakt om te bedienen met een touchscreen. Handig. Je komt de kamer in zet het scherm aan en tikt op de start vergadering knop in Microsoft Teams.

De 6 belangrijkste redenen om de POLY STUDIO X30 te kiezen

iu

Geen aparte PC nodig.
Integratie ZOOM en Microsoft Teams.

Schermdelen icoon

Eenvoudig scherm delen

Vergrootgals icoon

Audiotracking
Beeld volgt automatisch de spreker

Microfoon icoon

Meerdere richt microfoons volgen de spreker

Geluid icoon

‘NoiseBlock’
Uitstekende spraakverstaanbaarheid

Hand Icoon

Zeer handzaam
Past in een rugzak

Top