08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Over Backstage AV

Audiovisuele installaties die gewoon werken…

Passie voor techniek én mens. Dat is iets wat verweven zit in het DNA van Backstage AV. Wie bij Backstage AV werkt, krijgt rode wangen als het gaat over de eindeloze technologische mogelijkheden van nu. Die passie, die voelen onze klanten. En door samen te werken met de experts bij Backstage AV, komen zij verder.

Het zijn dan ook de mensen achter Backstage AV die het verschil maken. Zij zijn de schakel tussen mens, techniek en resultaat. Backstage AV is landelijk actief met audiovisuele projectinrichting voor bedrijven, overheid, zorg, kerken en onderwijs. Als system integrator dragen we zorg voor advies, ontwerp, installatie, beheer en onderhoud van audiovisuele installaties. Installaties die gewoon werken…

Ontzorgen van onze opdrachtgevers achter de schermen,
zodat zij gerust in de spotlights kunnen staan.
Daar doen we het voor!

Onze Missie

De mensen achter Backstage AV werken vanuit partnership met sterke merken, waardoor kwalitatieve en kennisgedreven audiovisuele oplossingen ontstaan, om zo de klant te ontzorgen en een betrouwbare en duurzame partner te zijn.

Onze Visie

Backstage AV wil anno 2025 een dusdanig marktaandeel hebben gerealiseerd, dat zaken doen met Backstage AV een logische keuze is voor opdrachtgevers uit midden- en noord Nederland, die een passend antwoord zoeken voor innovatieve audiovisuele vraagstukken.

 

Top