08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Opus Technologies

Wat is een ringleiding?

Een ringleiding systeem helpt slechthorenden met het verstaan van gesproken woord in openbare ruimtes. Denk hierbij aan bijeenkomsten, kerkdiensten, theater- of bioscoop voorstellingen, rechtszittingen, zakelijke presentaties of aan de balie van een bank of verzekeraar.

Het geluid dat afkomstig is vanuit de microfoon, een afspeelapparaat of beeldscherm wordt draadloos verzonden naar het gehoorapparaat van de slechthorende, waarna hij/zij de boodschap perfect kan verstaan zonder de aanwezigheid van omgevingslawaai.

Het signaal wordt uitgezonden door de aanwezigheid van een magnetisch veld, waarmee een ringleiding systeem gecreëerd wordt.

Drie redenen om te kiezen voor Opus

  • Uw microfoon in uw eigen huisstijl
  • Brengt interactiviteit aan uw presentatie
  • 3 jaar garantie
Logo van Opus Technologies

Advies over ringleiding?
Vraag het een specialist:

Jurjen Kuurstra
Jurjen Kuurstra
Productspecialist Ringleiding

Opus Portfolio

Opus LC-100

opus lc100

Kabel met een variabele weerstand van 0,5 mm² tot 2,5 mm² voor inductielus. Het kan worden geïnstalleerd via een vloer, muur of plafond. 100 meter spoel

Opus LD1.0 (250m2)

opus ld1.0

De LD1.0 is geschikt voor ruimte tot 250 m2 zoals uw recreatieruimte, museum of kerk. Ringleiding is een specialistisch werk en we komen graag geheel vrijblijvend uw ruimte inspecteren en advies geven over de ringleiding mogelijkheden.

Opus OP-R

Opus op r

Rack kit voor LD1.0, 3.0 en 3.0

Opus RC50

opus rc50

18 mm breed isolated copper foil for ground installation. Rol van 50 meter.

Top