08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Onderwijs

Hoe helpt audiovisuele techniek u verder?

Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van audiovisuele installaties bij bedrijven.
Van huddleroom tot boardroom, van bedrijfskantine tot productiehal; op allerlei manieren hebben we bedrijven mogen voorzien.
Check gerust onze referenties of neem dan contact over uw specifieke vraag. Ontdek hoe Backstage AV u kan helpen met de inzet van de audiovisuele techniek voor uw bedrijf.

Touchscreens

Een interactief touchscreen in uw vergaderruimte, presentatieruimte of een klaslokaal geeft u de vrijheid om uw dynamische content groots te presenteren. Voortaan kunt u draadloos presenteren, videobellen, whiteboarden , evalueren of onderwijzen; met een systeem.

Licht- en geluidsinstallaties

We helpen u met het toepassen van de juiste theaterspot, LED par, moving head of lichtstrip. Alles met passende besturing, zodat u gerust in de spotlights kunt staan.

Backstage AV bewijst zich iedere keer opnieuw als het gaat om advies en realisatie. Van winkel tot boardroom, van restaurant tot klaslokaal, van kantoorpand tot kerkzaal. Backstage AV realiseert maatwerk dat hoorbaar het verschil maakt.

Beamerinstallatie

Een lichtsterke beamer met het juiste projectiescherm helpt u om gemakkelijk uw verhaal te vertellen. Aan het plafond, in beamerlift of spiegelkit, Backstage AV integreert op maat.

Narrowcasting

Een narrowcasting informatiesysteem is een krachtig kanaal voor informatie op maat. Daarom wordt het steeds vaker als communicatiemiddel ingezet.Narrowcasting is bedoeld om specifieke groepen te informeren of met een gerichte boodschap te benaderen. Een beeldscherm achter de balie of buiten aan uw pand; de mogelijkheden zijn legio.

Meer informatie of een demo?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over wat Backstage AV voor u kan betekenen. Bel ons op +31 (0)38 750 2830 of neem contact op. We plannen graag een locatiebezoek of wees welkom in onze demoruimte.

Uw naam

Uw e-mail

Bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw vraag

Top