De spreker is verstaanbaar, maar uw publiek dan?

mei 14, 2020

We kennen het allemaal; tijdens een congres of grote vergadering is de spreker goed verstaanbaar over de luidsprekers in de zaal. Wanneer er echter aan het publiek een vraag gesteld wordt, leidt dit tot problemen. Er wordt dan vaak een draadloze microfoon doorgegeven in het publiek, of de publieke spreker zal zijn of haar stem moeten verheffen om verstaanbaar te zijn voor de rest van het publiek.
De vraag is natuurlijk: Bestaat hier een oplossing voor?

Read more

Nationale dag Radio op de Werkvloer

maart 9, 2020

Werkend Nederland luistert graag naar de radio op het werk. De eerste mensen die in de ochtend op de zaak komen openen de deur, schakelen de verlichting in, pakken een kop koffie en vervolgens… wordt de radio aangezet!

Read more

Overzicht in beschikbaarheid van uw vergaderruimtes gewenst?

oktober 7, 2019

Het is zo herkenbaar… u heeft een vergadering, maar heeft eigenlijk geen idee of er wel een vergaderruimte beschikbaar is. Eenmaal aangekomen bij de vergaderruimte blijkt dat de beoogde ruimte bezet is en u heeft geen idee hoe lang uw collega deze ruimte nog nodig heeft. Dat moet toch anders kunnen?

Read more

Welk stream platform moet ik kiezen voor KerkTV?

mei 21, 2018

Kerken in heel Nederland maken al jaren gebruik van de mogelijkheid van het uitzenden van de samenkomsten door middel van Kerkradio. Door de toenamen van de technologische mogelijkheden onderzoeken steeds meer kerkelijke gemeentes de mogelijkheid van thuis meekijken via KerkTV.  En dan ontstaat de vraag… hoe brengen we de boodschap bij de mensen thuis?

Read more

Backstage AV is approved partner voor CleverTouch

juni 7, 2017

Per 1 juni 2017 is Backstage AV officieel benoemd als Approved Partner van CleverTouch, leverancier van interactieve Touchscreens voor de educatieve en zakelijke markt. Per 1 juni 2017 is Backstage AV officieel benoemd als Approved Partner van CleverTouch.

Read more