08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

LoopSign eenvoudige narrowcasting systemen

Met LoopSign kan iedereen digitale inhoud publiceren

Narrowcasting is geen nieuw concept. Maar de trend is dat een snel groeiend aantal bedrijven, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg etc. dit zowel voor promotiedoeleinden gebruikt als voor het effectief verspreiden van informatie. Wat we door de jaren heen hebben gezien, is dat de daadwerkelijke hardware die hiervoor nodig is, goed verkrijgbaar is. De oplossingen om inhoud te publiceren zijn echter duur en vaak moeilijk in gebruik. Ons idee is dat de publicatietools iets moeten zijn dat iedereen kan gebruiken, zonder speciale training of kennis. LoopSign maakt dat mogelijk.

Waarom LoopSign narrowcasting?

  • MAKKELIJK TE GEBRUIKEN – U heeft geen speciale vaardigheden of kennis nodig om onze infosign-oplossing te gebruiken en te begrijpen.
  • EENVOUDIG BEHEER – Bij het bewerken van de inhoud krijgt u direct een voorbeeld van uw scherm te zien. De veranderingen zijn direct. Bovendien is het heel eenvoudig om meerdere schermen te beheren zolang u online bent.
  • MAKKELIJK TE PUBLICEREN – U hoeft geen software te installeren; alles gebeurt in uw webbrowser. Wat u in de editor ziet, is wat er wordt gepubliceerd. Daarom is er ook geen speciale infrastructuur nodig en kunt u er overal mee werken, want alles is cloud gebaseerd.
  • BREEAM INFORMATIE – Met de weergave van OV informatie of de opbrengst van uw zonnepanelen of warmte/koude opslag scoort u goed op uw BREAAM score.

Informatie aanvraag

Welke mogelijkheden biedt narrowcasting?

Met LoopSign is het eenvoudig om uw schermen op maat te maken door verschillende soorten inhoud toe te voegen, afhankelijk van uw doel.

U kunt uw informatie schermen up-to-date houden met de volgende informatie:
– weersverwachting
– verkeers en OV informatie
– uw planning in een kalender
– koppelingen met Facebook, Twitter en Instagram.

En al deze informatie kunt u helemaal zelf aanpassen!

Widgets die u zelf kunt toevoegen:

  • Tijd en datum met aangepaste tijdzones
  • YouTube en MP4-video’s
  • Aangepaste tekst
  • Fotogalerij
  • HTML5
Probeer-acties-2020-narrowc-backstageav-1000

Zelf ontdekken hoe het werkt?

Heeft u interesse en wilt u zelf ondervinden hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk dit systeem is? Wij zijn ervan overtuigd dat narrowcasting voor iedere organisatie van toegevoegde waarde is en daarom kunt u LoopSign gewoon uitproberen.

Neem contact op voor een 30 dagen try-and-buy en ontdek zelf de mogelijkheden en hoe audiovisuele techniek voor u werkt!

Top