08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Expertises

vc-1000x1000

Videoconferentie

De inzet van videoconferentie levert u besparingen op reiskosten en vergadertijd. Wij maken uw systeem gebruiksvriendelijk, schaalbaar en betaalbaar.
nc-1000x1000-v2

Narrowcasting

Onze narrowcasting oplossingen helpen u om informatie als communicatie in te zetten bij uw bedrijfsrestaurant, receptie of andere ontmoetingsruimte.
beamer-1000x1000

Presentatiesystemen

Uw boodschap komt beter in beeld met functionele beamerinstallaties, interactieve touchscreens of LCD displays in uw vergaderruimte, conferentiekamer of boardroom.
geluidinstal-1000x1000

Geluidsinstallaties

Met oog voor design, functionaliteit, budget en verstaanbaarheid maken we geluidsinstallaties die hoorbaar het verschil maken. Geluid waar je stil van wordt.
bs2-1000x1000

Besturingssystemen

Creëer gebruiksvriendelijkheid en overzicht in bediening door middel van knoppenpaneel, iPad app of touchpanel besturingssysteem bij uw audiovisuele installatie.
lichtinstal-1000x1000

Lichtinstallaties

U kunt zo gerust in de spotlight gaan staan in uw aula, kerk- of theaterzaal. Wij zorgen voor uw zichtbaarheid en de juiste sfeer in uw ruimte.
ktv1-1000x1000

Kerk TV

Uw samenkomst in beeld met bestuurbare camera’s en meekijken waar u wilt met KerkTV via video streaming of set up box. Zien is geloven!
touch1-1000x1000

Touchscreens

Interactief presenteren, vergaderen en brainstormen is met een interactief touchscreen binnen handbereik. Met afmetingen van 55″ tot 86″ is er voor elke ruimte wel een oplossing.

RoomBooking

Met een fraai touchpaneel bij de vergaderruimte is reservering snel mogelijk. Geïntegreerd met uw e-mailserver, voorkomt u planningsfrustratie en worden de ruimtes effectiever gebruikt.

VideoWall

Presenteren met impact is mogelijk met een videowall. In een 2×2, 3×3 of nog groter in uw inspiratieruimte of in een 1×4 landscape toepassing om uw bezoekers te imponeren.

Muziek op de werkvloer

Medewerkers vinden het prettig om tijdens het werken te luisteren naar muziek. Het gebruik van een internet radio tuner is daarbij populair. Backstage AV helpt, ook met het juiste volume.

Microfonie

De keuze voor de juiste microfoon is soms lastiger als u denkt. Heeft uw draadloze microfoon wel genoeg zendvermogen? Is elke microfoon wel geschikt voor zang? Backstage AV helpt u graag verder!

Spraak- en muziek

Eén installatie voor spraak- en muziekweergave lijkt logisch, maar kan soms erg complex zijn. Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van passende installaties.

Discussiesystemen

Een vergader- of discussiesysteem wordt ingezet in een boardroom of conferentieruimte. Met één druk op de knop verstaanbaar voor iedereen waarbij alleen de voorzitter kan ingrijpen.

Soundmasking

Het is onprettig als u op uw werkplek afgeleid wordt door het volume van het stemgeluid van uw collega’s. Met Soundmasking kunt u zelfs een kantoortuin tot een prettige werkomgeving maken.

Ringleiding

Ringleidingsystemen maken het mogelijk om als slechthorende een vergadering of kerkdienst te kunnen volgen. Backstage AV helpt met ontwerp en realisatie, bedraad of draadloos.

Display installaties

Het juiste LED flat panel display kan bijdragen aan uw vergadering, presentatie of overleg. Backstage AV voorziet uw vergaderruimte of huddleroom met een passend systeem.

Beamer installaties

Een lichtsterke beamer met het juiste projectiescherm helpt u om gemakkelijk uw verhaal te vertellen. Aan het plafond, in beamerlift of spiegelkit, Backstage AV integreert op maat.

Achtergrondmuziek

Medewerkers vinden het prettig om tijdens het werken te luisteren naar muziek. Het gebruik van een internet radio tuner is daarbij populair. Backstage AV helpt, ook met het juiste volume.

Draadloos presenteren

BYOD wat echt werkt! Met de Barco Click-Share kunt u draadloos presenteren met een USB dongle vanaf laptop (Windows of Apple) of app vanaf smartphone of tablet (iOS of Android).
Top