08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Ervaar de kracht van Evado

Ongelimiteerde mogelijkheden op het gebied van creatie en beheer van visuele communicatie- en informatiediensten

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren..

Visuele communicatie

In de wereld van vandaag is het communiceren van informatie op (beeld)schermen niet meer weg te denken. In openbare gebouwen, in bedrijven en in de buitenlucht zien we steeds meer schermen verschijnen. Veel organisaties kiezen naast bestaande communicatiekanalen als print, radio, TV en Internet ook steeds meer voor interne en externe communicatie via digitale schermen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan narrowcasting of digital signage, videowalls, touch diensten en led walls.

Dit was de reden voor de ontwikkeling van het Evado Platform, een modulair systeem voor het beheren van 1 of meerdere communicatiekanalen.

Logo van Evado

Advies over narrowcasting?
Vraag het een specialist:

Ons team - Bram van Alphen
Bram van Alphen
Productspecialist Narrowcasting

Evado products & solutions

Het CMS (Content Management Systeem) gecombineerd met één of meerdere Evado producten levert solutions op zoals:

 (interactieve) narrowcasting;
 Videowall uitzendingen;
 LED Wall uitzendingen;
 Touch applicaties en/of uitzendingen;
 Multi-screen publishing;
 Broadcast TV

GBLT Evado Narrowcasting

Evado Portfolio

Evado Platform

Evado Platform

Het Evado platform bestaat uit diverse softwarepakketten die gezamenlijk bedoeld zijn voor de creatie van digitale visuele communicatie oplossingen en toepassingen. Dit kan variëren van narrowcasting tot broadcast TV oplossingen.

Evado CMS

Evado CMS

Het Evado CMS (content management systeem) is het centrale deel van het Evado platform. Met dit webabsed CMS worden alle diensten beheerd die met Evado gecreëerd zijn.

Evado Designer

Evado Designer

Het creëren van ultieme templates en het flexibel kunnen aanpassen van templates. Dat is de kerntaak van de Evado Designer. Door de eenvoudige interface kan iedereen zelf templates maken.

Evado Player

Evado Players

Evado Player is de software in combinatie met hardware die verantwoordelijk is voor het goed afspelen van content op schermen. Onze software is geschikt voor een breed aantal hardware players. Voor elke toepassing de juiste player.

Evado Videowall Controllers

Evado Videowall Controller

De Evado EVC series (evado videowall controllers) zijn players bedoeld voor het aansturen van videowalls op de hoogste resolutie (native). Hiernaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals individuele aansturing van schermen.

Evado Tapplink

Evado Tapplink

Evado Tapplink is een ideale tool als u real-time via een tablet de content wilt wijzigingen op een videowall of narrowcasting scherm. Swipe content met een simpele beweging direct live in de uitzending!

Top