08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

De Clevertouch UX PRO: een zeer compleet presentatiescherm in de vergaderruimte

De Clevertouch UX PRO is een perfect hulpmiddel voor de vergaderruimte. Hier afgebeeld met de Poly Studio USB voor online video vergaderingen.

De meerwaarde van de Clevertouch UX PRO

Draadloos presenteren was niet eerder zo gemakkelijk. Voor de CleverTouch UXPRO is het geen probleem of u de inhoud van uw laptop, MacBook, Android smartphone, Apple iPad of ChromeBook draadloos wilt delen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en met de Clevertouch UXPRO was het nog niet eerder zo eenvoudig om die beelden soepel te delen met alle deelnemers in de vergadering.

Geen extra PC nodig. Zoals alle interactieve Clevertouch borden is er een Android module ingebouwd. Aansluiten op stroom en aanmelden op WIFI en je kunt presenteren en informeren zonder dat je een extra PC nodig hebt.

Presentatiescherm. Vanaf het startscherm heb je direct toegang tot het internet en presentatie software. Aanmelden bij je Microsoft OneDrive of Google Drive account en gaan.
De ‘whiteboard’ software beschikt over een onbeperkt canvas, diverse achtergronden, reken hulpmiddelen, handschrift-naar-tekstherkenning en de mogelijkheid om afbeeldingen en vormen in te voegen. Via een QR code en e-mail is het erg eenvoudig om de informatie vervolgens te delen.
Schrijven met de pen of met je vinger werkt heerlijk soepel.

Logo van Clevertouch

Informatie aanvraag

Draadloos presenteren. Je kunt natuurlijk een meegebrachte USB-stick of laptop aansluiten via HDMI of USB-C aansluiting. Beeld, geluid en touch werken dan nog steeds. Fijner is het om je smartphone, tablet of laptop draadloos met het scherm te verbinden. Je kunt daarvoor de Clevershare app gebruiken. Deze is er voor Windows, Mac, Android en iOS. Aanmelden op het scherm en je kunt je scherm delen.
Ook is er een Clevershare dongel beschikbaar. Aansluiten op je PC of Mac en met 1 druk op de knop deel je je laptop op het scherm.

PC inbouwen. Met de optionele OPS-module kan een computer worden ingebouwd. Dat geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld Office365, Teams of Zoom vanaf het scherm te draaien. Het toevoegen van een Videobar als de Poly Studio USB maakt van het Clevertouch scherm een complete videoconferentie oplossing.

Beeld en geluid. Met de 4K resolutie in combinatie met de ‘High Precision technologie’ geeft het scherm uw presentaties, video’s en documenten haarscherp weer. In combinatie met de 45 Watt speakers is de presentatie voor iedereen uitstekend te volgen.

Gebruiker specifiek. Als gebruiker is het handig als je je persoonlijke instellingen zoals cloud dienst en meest gebruikte apps en tabs kunt bewaren en hergebruiken.  Standaard is dat mogelijk voor 5 gebruikers. Bovendien wordt het bord geleverd met een NFC module waardoor het mogelijk is om met je NFC dongel om te schakelen.

Bewegingsdetectie. Uitgerust met bewegingssensoren schakelt de Clevertouch UX PRO uit wanneer iedereen de ruimte heeft verlaten. 

Multi Device Management. Zonder extra kosten kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw Clevertouch schermen online op afstand te beheren. Centraal de schermen uitzetten of voorzien van nieuwe firmware of apps is eenvoudig mogelijk. 

Formaat. De grootte van het bord is erg belangrijk. De UX PRO van Clevertouch is verkrijgbaar in de formaten 55″, 65″, 75″ en 86″. Er is een scherm voor de kleine vergaderruimte of ‘huddleroom’ en de grote presentatieruimte waar tientallen mensen het scherm moeten volgen en alles wat daar tussen zit.

Informatiescherm. Als de schermen niet voor een vergadering in gebruik zijn is ze in een handomdraai om te zetten naar een informatiescherm met CleverMessage™. Daarmee kunt u belangrijke berichten, waarschuwingen en informatie tonen aan uw bezoekers of medewerkers.

Top