08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Clevertouch in het onderwijs

Clevertouch timmert wereldwijd al jaren aan de weg en is één van de grootste leveranciers van digiborden wereldwijd. Ontworpen voor het onderwijs is het al vele malen bekroond.

Naast de geschiktheid voor het onderwijs ligt de uitstekende prijs / prestatie verhouding aan de basis voor een opmars in Nederland.

Wat zijn de Clevertouch PLUS punten?

Bij de afweging welk bord u kiest voor uw klaslokalen zijn de onderstaande kenmerken van belang.

Whiteboard. Het bord is door de standaard aanwezige digibord software onmiddellijk inzetbaar zelfs zonder dat er een PC of laptop aan het bord gekoppeld wordt kun je internet gebruiken, presentaties draaien en het scherm gebruiken als digibord. Bij de IMACT PLUS borden is bovendien het gebruik van LYNX inbegrepen. Bouw daarmee zelf uw interactieve lessen en gebruik ze overal.

Cleverstore. Honderden voor het onderwijs uitgezochte apps uit de Google playstore zijn ontdaan van reclame en van (in-app) aankopen en direct voor de docent toegankelijk. Deze dienst is gratis beschikbaar voor de IMPACT PLUS borden.

Clevershare. Met de Clevershare app verbind u elk apparaat draadloos met het bord. Tot vier presentaties van leerlingen naast elkaar zetten op het bord is eenvoudig te organiseren en als docent heb je altijd de regie over wie er met het scherm kan verbinden. Er is een Clevershare App voor Windows, Mac, Androïd, iOS en ChromeOS apparaten. Heeft u een Clevertouch bord download dan hier de goede app.

Cloud integratie. Werken vanaf USB stick wordt overbodig doordat je Google G Suite, Microsoft Onedrive en zelfs Drpbox kunt koppelen aan het bord.

Ruimte vullend geluid. De ingebouwde geluidsboxen zijn uitstekend. Het geluid is eenvoudig aan te passen en vult het klaslokaal tot in alle hoeken.

Handig voor de ICT-er. De Clevertouch borden zijn online te beheren (MDM) en de software updates worden automatisch geïnstalleerd (OTA).

Handige uitbreidingen. Het inbouwen van een computer (OPS) geeft de mogelijheid om Windows 10 te draaien en te koppelen aan Azure / Active directory en de Windows versie van apps te gebruiken zoals Gynzy of Microsoft Teams. Verder kan het bord electrisch in hoogte verstelbaar gemaakt worden. Monteren op een trolley maakt het scherm verrijdbaar.

Ruud Bredewold
Ruud Bredewold
Productspecialist Touchscreens

Clevershare App

IMPACT plus

De nieuwe IMPACT Plus maakt lesgeven een plezier. Uitstekend beeld en geluid en functierijk, met veel toepassingen die het werk van leraren makkelijker maken.

Met de ingebouwde sensoren, apps en bronnen die eenvoudig inzetbaar zijn wordt gebruik je het bord soepel.

Beschikbaar in 55″, 65″, 75″ en 86″ formaat.

Download brochure

IMPACT

De IMPACT is ideaal als instap bord voor het moderne klaslokaal en helpt u tijd te besparen bij het plannen van lessen met veel hulpmiddelen en leeractiviteiten.

Clevertouch IMPACT zit boordevol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en biedt de oplossing die nodig is om waarde toe te voegen aan lessen.

Beschikbaar in 65″, 75″ en 86″ formaat.

Download brochure

Top