08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4-z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0) 38 750 2830

Actie: Flexibel videobellen

Stel je voor dat je de vergaderruimte inloopt. Je aanwezige collega’s begroet, je laptop met één USB kabel aansluit, je vergadering in Microsoft Teams start en je presentatie met je collega’s thuis en op kantoor kan beginnen?

De ultieme alles-in-één flexibele videobellen oplossing

Bij Backstage AV komen veel vragen binnen voor een oplossing voor het vraagstuk van gebruikersvriendelijk videobellen.  Gegeven de situatie dat ook op de lange termijn thuiswerken structureel gaat worden en regelmatige contact nodig is voor projectgroep, management team en productoverleg.

Kom. Kijk. Vergelijk.

We laten u graag de verschillende mogelijkheden van videobellen zien in onze showroom.

Wat maakt deze oplossing uniek?

  • SLECHTS ÉÉN KABEL NODIG – U hoeft maar één USB kabel aan te sluiten en alles werkt. Uw presentatiebeeld én geluid, uw webcam én uw microfoon én uw touchfunctie. Het werkt voor iedere medewerker  met een eigen laptop, ook die iets minder computer vaardig is.
  • WERKT MET ALLE VIDEO DIENSTEN – ‘Bring Your Own Platform’ (BYOP). Deze set maakt flexibel gebruik van het video platform dat op de laptop of computer is geïnstalleerd en dus voor de gebruiker het fijnst werkt. Of het nu gaat om Starleaf, Microsoft Teams, ZOOM, Google Meet, het werkt!
  • FLEXIBEL INZETBAARDoordat scherm en videobar op 1 verrijdbare en electrisch in hoogte verstelbaar onderstel is gemonteerd is het mogelijk om in elke ruimte videobellen mogelijk te maken.
  • HOOGWAARDIGE ONDERDELEN – Alle onderdelen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit of het nu gaat om het Clevertouch beeldscherm,  de Poly Studio met meerdere speakers, microfoons en een camera die de spreker kan volgen, het electrisch in hoogte verstelbare en verrijdbare onderstel en de hub die het mogelijk maakt dat alles met één kabel aangesloten kan worden. Genoeg voor jarenlang vergader plezier.
  • WERKEND OPGELEVERD – Onze AV-specialisten leveren de set werkend op. Na overdracht direct videobellen!

Uitproberen in onze showroom

Lijkt u dit wat maar wilt u het in de praktijk werkend zien? U bent welkom in onze showroom waar wij u graag ‘op gepaste afstand’ kennis laten maken met deze oplossing. Bovendien kunt u een vergelijking maken met andere  video vergaderoplossingen.

Naast de Poly Studio USB kunt u live kennismaken met

We laten graag de voor u interessante oplossingen in onze showroom zien!

Poly camera volgt spreker

Top